Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Jul 25, 2008 2:18 pm

Assalamualaikum dan Salam Perkenalan...

Iffah - Online - Store - welkam welkam welkam...
http://iffah-online-store.blogspot.com/

Jom pilih tudung secara online
Banyak kelebihannya! Laughing
Intro sket la dulu nooo..... Lenkali cheq sembang lebih.
Apa pong selamat menjamu mata lol!

Boleh bayar melalui
Maybank - 1570 5464 96 62
CIMB - 0710 0000 279 200
Account holder name - WAN ARIFAH BT WAN AHMAD
hp no: 016 4144 735


Last edited by iffah on Sun Feb 15, 2009 1:48 pm; edited 8 times in total
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
setia
Moderator
Moderator


Number of posts : 9082
Age : 50
Location : Klang
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Jul 25, 2008 2:27 pm

hi afifah...jual tudung yer....
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
tasya
Admin
Admin


Number of posts : 14709
Age : 36
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Jul 25, 2008 2:31 pm

tudung ni kain sejukkk.... best pakai tauuu
Back to top Go down
View user profile http://www.dyna80.blogspot.com
setia
Moderator
Moderator


Number of posts : 9082
Age : 50
Location : Klang
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Jul 25, 2008 3:13 pm

si puteri5 tu suka tudung2 sulam camni...
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
fatinna
Moderator
Moderator


Number of posts : 9431
Age : 41
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Jul 25, 2008 3:43 pm

bestnya dah ada peniaga...
boleh cuci2 mata...
Back to top Go down
View user profile http://fatinna-arif.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 5:08 am

hehehe....

happening jugak org kat sini... ramai sambut kite.... Laughing tq tq tq
cuci mata bersih bersih....!
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
saveme_zero
Ahli suam2 kuku
Ahli suam2 kuku


Number of posts : 83
Age : 37
Location : kEy eLL
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 11:44 am

aduhai...lawa2 tudung... Shocked
nak raya ni...leh la soping... sunny
Back to top Go down
View user profile
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 1:07 pm

saveme_zero wrote:
aduhai...lawa2 tudung... Shocked
nak raya ni...leh la soping... sunny


tu la pasal... susah nak dapat stok sebenarnya ni... kalau sulam biasa tu banyak la.... apo laie! rembat la teghuih Laughing
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
setia
Moderator
Moderator


Number of posts : 9082
Age : 50
Location : Klang
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 2:53 pm

cantiknya yg sulam tangan tu..... tudung tu memang bidang 60 yer untuk org yg pakai tudung labuh tu...ok jugak ekk... Rolling Eyes tengah pikir2 ni Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
wanempuk



Number of posts : 3
Age : 48
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 4:27 pm

banyak nyer tempak kak setia menyopin Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile
wanempuk



Number of posts : 3
Age : 48
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 4:28 pm

setia wrote:
si puteri5 tu suka tudung2 sulam camni...

ooooooooo....namaku diseru2.... flower
Back to top Go down
View user profile
setia
Moderator
Moderator


Number of posts : 9082
Age : 50
Location : Klang
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Jul 26, 2008 4:52 pm

wanempuk wrote:
banyak nyer tempak kak setia menyopin Laughing Laughing

belum menyoping lagi...baru tengok2 jer... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sun Jul 27, 2008 4:39 am

ha ah... yg sulam tangan tu memang bidang 60". kalau tak pakai sendiri leh kasi hadiah raya kat mak, mak mertua Laughing
lagi elok bakal mak mertua. cayaq teghuih! sunny
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
yana3105
Moderator
Moderator


Number of posts : 5289
Age : 38
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Mon Jul 28, 2008 3:54 pm

hai iffah...selamat berniaga kat sini..

semoga bisnes berkembang maju Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://cdyana2001-cooking.blogspot.com
ameera
Ahli Hangat
Ahli Hangat


Number of posts : 752
Age : 44
Location : Pelabuhan Klang
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Mon Jul 28, 2008 4:01 pm

salam wah cantiknya tudung nak jln jln dulu
Back to top Go down
View user profile
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Wed Jul 30, 2008 5:34 am

mai singgah mai! jln jln pun takpe --- lama-lama berkenan Laughing
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sun Aug 03, 2008 8:19 am

UPDATE

60a - SOLD
60c - SOLD
60f - sold to syuhada
60k - SOLD
60r - SOLD
60s - SOLD
60n - SOLD
60aa - faja
60bb - faja
60cc - faja
60dd - sold
60ff - sold
60jj - available
60mm - sold
60nn - sold
60ii - faja
60a - sold to ton
60b - sold to faja
60n - sold to azlina
60d - sold to azmah
60i - hitam - BOOKED
60g - sold to faja
60h - pink - BOOKED
60q - turqoise - BOOKED
SULAM TGN TINGGAL WARNA MAROON JE.
manjalara + smocking (warna jingga) - SOLD
manjalara hitam - sold to fi
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
tasya
Admin
Admin


Number of posts : 14709
Age : 36
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Tue Aug 05, 2008 8:49 am

uwaaaaaaaaa Sad No :pale: .... 60mm sold???
Back to top Go down
View user profile http://www.dyna80.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Aug 09, 2008 5:18 am

Admin wrote:
uwaaaaaaaaa Sad No :pale: .... 60mm sold???

jangan nangis... mai hak baru pulok nih Laughing

jgn tunggu lama lama
nanti lama lama dia di ambil orang! flower
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Aug 09, 2008 5:18 am

UPDATE KAT BAWAH


Last edited by iffah on Thu Aug 14, 2008 5:25 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
arisshah
Guest



PostSubject: tudung bidang 60   Tue Aug 12, 2008 8:27 am

salam...nak tanya...tudung bidang 60 ni available lg x
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Tue Aug 12, 2008 4:27 pm

yup... masih available lagi. nanti iffah update mana yg dah diambil org... berkenan yg mana? Laughing
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
arisshah
Guest



PostSubject: tudung bidang 60   Wed Aug 13, 2008 9:25 pm

kalau boleh iza nak warna cream, purple pink, brown cam gambar atas skali sebelah kanan tu, hitam dan biru cyan...iffah ada stok baru x @ boleh reoder?
Back to top Go down
arisshah
Guest



PostSubject: tudung bidang 60   Wed Aug 13, 2008 9:27 pm

ooopppsss...lupe plk nak tanye...kalau ambik 5 lai ni harga camana ek?
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Aug 14, 2008 5:22 am

arisshah wrote:
ooopppsss...lupe plk nak tanye...kalau ambik 5 lai ni harga camana ek?

of course ada less my dear! queen

next week Insya Allah masuk yg baru pulak... yg belen ada ke yg menarik hati... book cepat cepat.....
manjalara tu iffah leh bagi diskaun lagi tu.... Very Happy


Last edited by iffah on Thu Aug 14, 2008 5:31 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Aug 14, 2008 5:23 am

SOLD


Last edited by iffah on Tue Aug 26, 2008 10:31 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
arisshah



Number of posts : 2
Age : 38
Registration date : 2008-08-13

PostSubject: tudung bawal bdg 60   Thu Aug 14, 2008 9:39 am

kalau camtu sy tgk mgu depan je lah...kalau masuk yg baru YM sy blh x? arissa_pp...senang n cepat ckit dpt info...tq
Back to top Go down
View user profile
ijan
Guest



PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Aug 14, 2008 12:39 pm

60i warna oren tu still available?nak book blh?camne nak buat byrn yek?
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Aug 14, 2008 2:50 pm

arisshah wrote:
kalau camtu sy tgk mgu depan je lah...kalau masuk yg baru YM sy blh x? arissa_pp...senang n cepat ckit dpt info...tq

orait... bisa diatur!
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Aug 14, 2008 2:52 pm

ijan wrote:
60j warna oren tu still available?nak book blh?camne nak buat byrn yek?

60j warna oren masih ada lagi. nak book boleh aje.
Boleh bayar melalui
Maybank - 1570 5464 96 62
CIMB - 0710 0000 279 200
Account holder name - WAN ARIFAH BT WAN AHMAD

tq
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
ijan...
Guest



PostSubject: 60i   Fri Aug 15, 2008 1:44 pm

blh sms kan sy no phone awak supaya sy blh bgtau bila sy dah bank in kan duitnya...30 tu dah msuk kos pos ke?
Back to top Go down
ijan
Guest



PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Aug 15, 2008 1:46 pm

eh...lupa plak kasi no phone sy...0173239447 TQ
Back to top Go down
arisshah



Number of posts : 2
Age : 38
Registration date : 2008-08-13

PostSubject: tudung   Mon Aug 18, 2008 10:33 am

salam....iffah...bile tudung baru masuk ek
Back to top Go down
View user profile
dina
Guest



PostSubject: camner nak oder?   Wed Aug 20, 2008 9:20 am

assalamualaikum
saya nak tanye camner nak oder tudung tu?

mang conform ker sampai kat tgn kiter?
tu sumer bidang 60 kan?
Back to top Go down
dina
Guest



PostSubject: nak contact   Wed Aug 20, 2008 9:23 am

camner sya nak contact akak yerk?
bolh bg no fone tak?
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Wed Aug 20, 2008 10:18 am

my phone no: 016 4144735
iffah kat kelantan now ni. cari stok baru. lom sempat upload. lagi. so sesape nak order, nak request kaler, jenis tudung bidang 60 (50-60) leh contact no tu.... Laughing
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Wed Aug 20, 2008 10:19 am

arisshah wrote:
salam....iffah...bile tudung baru masuk ek

sorry menunggu lama. tengah meronda cari yg best best jerk.... Very Happy ada dah sket lom sempat upload lagi. maaf ya.
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Tue Aug 26, 2008 10:30 am


BARU MASUK KEDAI!!!



SULAM KERAWANG - RM45 sehelai
sold out - baru masuk kat bawah sinun!

SULAM AYAK - KEMAS DAN HALUS - RM55 sehelai - b dan d je tinggal

SOLD

SPECIAL PRICE - CLEARANCE STOCK

SOLD


Last edited by iffah on Sun Feb 15, 2009 1:53 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
annajwa



Number of posts : 1
Age : 35
Registration date : 2008-08-29

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Aug 29, 2008 1:56 pm

salam tu sume tudung bawal no 1 ke kak? :heart:
Back to top Go down
View user profile http://www.duniaherba.net/hamraa
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Aug 29, 2008 6:05 pm

annajwa wrote:
salam tu sume tudung bawal no 1 ke kak? :heart:

waalaikumussalam... tu semua bawal korea no 2. lebih tebal compare bawal no 1 jepun. kain sejuk dan tak berbulu ( kecuali kalau dah lama sgt). iffah dok pakai 4 tahun still ok w/pun basuh dgn mesin basuh Laughing
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
Tetamu
Guest



PostSubject: Tudung   Wed Sep 10, 2008 3:27 pm

Salam, nak tnya... tudung yg advertise tu, bidang 60 ke?? please reply to my email : alisya.bahiyah@gmail.com ea :)

TQ
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Wed Sep 10, 2008 4:05 pm

alisya...

saya dah reply through e-mail.

yg lain-lain, moh le pilih cepat. tinggal 4 - 5 lai je lagi!...
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
Tetamu
Guest



PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Wed Sep 10, 2008 10:05 pm

Kak Iffah, yang mana yg still available ea :)
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Sep 11, 2008 2:53 pm

Yang masih ada...



Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Thu Sep 11, 2008 2:53 pm

Juga masih ada ---- SA60b dan SA60d
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Wed Sep 17, 2008 10:08 am

Stok Baru Sampai















Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
lins
Guest



PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sat Oct 25, 2008 11:43 pm

semua tudung tu bidang 50-60ke? termasuk haga pos ke sarawak x? Very Happy
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Fri Jan 09, 2009 12:59 am

belum masuk kos pos la yang! minat? beli byk boleh bagi diskaun lagi...
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
dlilana
Guest



PostSubject: hye..   Thu Jan 29, 2009 1:04 pm

ble sy tau yg mane available lg thn 2009 nie hehe.. tq..
dizacute87@yahoo.com
Back to top Go down
iffah
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 24
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Sun Feb 15, 2009 1:46 pm

STOK 15 FEBRUARI 2009















cepat.... cepat... cepat sebelum melepas lagi! Very Happy


Last edited by iffah on Sun Feb 15, 2009 2:25 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://iffah-online-store.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!   Today at 8:51 am

Back to top Go down
 
tudung bawal bidang 55" - pelbagai jenis - ezora pun ada!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Castle Craig Death was "Avoidable"
» "Drop Your Disabled Kids At a Shelter" Indiana Parents Are Told
» Businessman who helped expose Nursery paedo ring has "no regrets"
» JAMAICAN ENTREPRENEUR "Your Money" Publisher & CEO, Tyrone Wilson
» GREECE MAY HAVE IT"S CREDIT RATING TO JUNK FROM BBB-

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Selamat Membeli Belah :: Pakaian, tudung, kain-
Jump to: