Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 MURTABAK RAJA~yUMM yuMM...sedapnyee

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
LeiLa
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 3681
Age : 44
Location : PJ/Subang Perdana
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: MURTABAK RAJA~yUMM yuMM...sedapnyee   Fri Jul 25, 2008 5:48 pm

ASSALAMUALAIKUM.......

WARGA WDC YG BERADA DI SUBANG AIRPORT, PETALING JAYA, SUNWAY OR SHAH ALAM...nak cuba bolehlah hubungi LeiLa....

kalu nk try Murtabak Raja Kelantan yg kat Kedai Abg Muda tu bole lah order dr Leila, agen murtabak Raja di area seperti di atas...kawasan lain lebih 3 keping, Insya Allah akan diusahakan tapi weekend aje le...

Penghantaran terus ke rumah anda

Harga di Kelantan = RM13
Harga di KL = RM16 - penghantaran terus kepada anda (Lembah Kelang)


Pencicah Bawang turut disediakan...(Tebal Murtabak 1"..Lebar/Panjang 6.5 - 7"...Berat 700+-gram)

jom cuba :arrow: Leila/013-38383444...datang umah lagi baik....Subang Perdana...

STOK BARU SAMPAI.....JOM CEPAT2...STOK SAMPAI MINGGU LEPAS...TINGGAL 3 KEPING AJE LAGI..HOT!!!..
Back to top Go down
View user profile http://www.ekedai2u.com
LeiLa
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 3681
Age : 44
Location : PJ/Subang Perdana
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: MURTABAK RAJA~yUMM yuMM...sedapnyee   Fri Jul 25, 2008 5:49 pm

allyiesa wrote:
[size=167]Antara Testimonial pelanggan yg pernah mencuba MURTABAK RAJA KELANTAN UNCLE_K...[/size]

Abang_Muda wrote:


Inilah Ghoper Murtabak Di Raja kalau korang nak kenal

ladyzaz wrote:
ehem...dah try dah murtabak tu...mmg sedap & cukup sgala rasa :wink: hehe pas awak antar tadi...sy terus goreng jap hehe...sedap tol :)

rose_ar wrote:
sori yer..
saya salah paste payment tuh la..
murtabak tuh ok la..sedap dagk..
cuma xder kuah kari..he..he..he..

merci wrote:
Waalaikumusalam, murtabak OKâ¦

ricosorge wrote:
Assalamualaikum, agak lama saya mencari penjual murtabak nih, ada sekali saya suruh sorang kenalan poskan murtabak ni pakai perkhidmatan kurier,mmg dapat barang tu tapi rasa dah tak sedap sebab lebih 12 jam tanpa sejuk beku, kemudian harga beli campur postage dah dekat 18 to 20 ringgit seketul., bila Ally ada buat delivery within klang valley rasanya that is the best offer n taste in town for now. Saya dah pun beli dan rasa....memang melebihi jangkaan....dari segi rasa dan saiz. paling saya nak puji...sebab ada delivery to ur door step for klang valley buyer....so ally do alert me on the new fresh shipment ya!!

nid wrote:
alieysa....sedap betul murtabak tu...mahal ... tapi WORTH BUYING....

u punya service pun tip top....kalau area putrajaya lih antar ke???

adique79 wrote:
allyiesa...

thanks for the delivery....
cepat betul dpt...
baru order smlm.... Laughing

terus ku menggoreng murtabak tu...
tapi sayang punye pasal...kasi potong 2...
hehehe...seb baik ada kari ayamas dlm tin tu....
leh la buat kawan ngan murtabak...
serba serbi segera.... Laughing
rasanya...??? memang tip top....
w/pun agak mahal...x rugi membeli...

yg pekasam tu plak...wat makan dinner tadi...
abih liiiiiciinnnn.....kebetulan mmg x makan ikan air tawar...
so kalau pekasam ikan darat tu...x leh la nak merasa sgt...
dpt ikan kembung nie...rasa ngam betul....hehehe

so bleh la wat next order lagi.... :wink:

ctredzuan wrote:
ni rupanya murtabak keluar dr fridge



seeloknya buka wrapping biarkan terdedah dalam 20-30 mnit suhu dapur anda, hehe.. sbb nanti kang kalau goreng ter besar api, jadi hangit lak



satu kuali leh masukkan 2 murtabak sekaligus tapi kena maintain api gas dan kena rajin kaup balik, masa goreng pun dah meluap2 naik bau, walawehh......

inilah rupanya murtabak yg telah siap di masak, tempoh masak bergantung, kalau nak rasa krup kraapppp garing dia, jangan besarkan api nanti habis kulit hangit, kena buang lak, kena maintain sedang2 sbb dia tebal dan memang besttttt rasaaa daging @ ayam nye,

tersedia bersma kuah dia yg ummphh.... memang shedaappp dan masam2 manis bawang jeruk tak jeruk gittew, meleleh taww...



Dida wrote:
as promised.....

service u mmg excellent...on time, reliable..... Very Happy

pes bandung mmg senang dan menyenangkan...cuma panaskan air sbyk 1.2 liter...dan letak apa yg kita suka...sayur, udang sotong, telur....dan siap......

mmg berbaloi dan sedap.....

as for murtabak walaupun quite pricey tapi berbaloi....sedap nyaman.....kalau nak pk nak travel ke kelantan apalah RM16 utk "ubat tekak" anak2 suka sangat...termasuk bapak anak2.... Very Happy


aida_damia wrote:
[size=167]sodap betui murtabak itew..daging lembut..lazat tk terkato..cube skali..mau lagi..lein dr hak lein..nanti dah abis stok..bole la orda lg...spesel delivery lagi tu..beres... Very Happy Laughing :wink: [/size]

calis_enjel wrote:

pergh... best giles... hubby mmg suka la sbb makan dgn kuah manis tu.. kitorang biasa makan dgn kari.. tapi bila saya try.. eh... mengancam gak rase die... isi tebal.. mak ayah pun suka.. tapi lama gak ek nak dok atas dapur tu.. nnt tgh tak masak.. tp.. mmg best.. nnt nak order lagi.. tq so much.. sori tak dpt jumpa ari tu.. tgh amik stok makeup.. heeee...

nisyra wrote:

salam..
sedap.. tak muat kuali.. besaq sgt.. terpaksa potong 2.. mmg garing & sedap.. nnt leh oder lg.. Laughing

mamaEzzaty wrote:

salam...kak...
rezeki tetamu yg dtg ari tuu gaskk..dpt rasa...
okk sedapppp..teball toollll....

tq :)

Bidasari wrote:
Betul kata kawan2 kat wmc ni...siapa dah try makan murtabak raja ni memang akan teringat kat kesedapan murtabak ni. cukup rasa, cukup segalanya...tebai pulak tu...sesuai ngan harga nyer. Mmg sedap sehingga mengilat jari :wink:

liena wrote:
ally.... nanti kalau rajin hantarlah ikan perkasam tu 2 paket kat umah yer....

* Murtabak raja awak tu mmg superb.... sedap sangat hubby siap cakap inilah murtabak yg paling sedap dan paling tebal abang pernah rasa, lain kali ambik duit lagi beli lebih sikit buat stok.... amboiiii penangan murtabak raja nie...buat org tak senang duduk tau, anak saya yg 5 tahun pun pandai kata sedap giler.... adik tak pernah makan kuih nie...hiiihiii..... anyway saya yg tak pernah cuba, baik cepat2 beli nanti malam tak lena tido asik teringatkan murtabak nie jer....

yatisue wrote:
thax a lot for the delivery, sampai jugak ikan pekasam ngan murtabak raja kat sungai buaya ni, nasib baik akak x kempunan :mrgreen: memang sedap Very Happy Very Happy malam 2 jugak kami anak-beranak dinner murtabak. ikan pekasam lum sempat goreng lagi esok kot :mrgreen: wait for the next order

liena wrote:
ally,

Saya nak bagi award "BAGUS+SEDAP" kat produk awak mmg marveles....

Hari tu 1st time masak dan rasa ikan pekasam awak.. pehhhhhhh sedap giler.... masa goreng tu pun dah ada jiran2 tegur..goreng apa tu??? nak ler sikit.. makan pulak time lunch dengan nasi panas2..berasap... + pulak dgn ulam2, kebetulan buat pulak sup ayam...fuhhhhhh.... meleleh...air liuq tau kecur habis.... yang tak leh tahan tu.. bila hubby perah pulak jus limau kasturi kat atas ikan tu..emmmmmm... tak terkata nikmatnya, rugi sapa yg tak rasa lagi tu...pendek kata saya dah cuba MURTABAK RAJA & IKAN PEKASAM cik puan nie mmg tak nyesal punyalah.. sedapppppppp..

anies_honey wrote:
hi elly tq hantar murtabak n ikan pekasam kat org mengandung ni..smpai x sabar suruh hantar ari khamis gak..balik jer rumah terus masak mertabak tu..ikan tu belum masak lagi belum berkesempatan..tp murtabak tu mmg sedap hubby mkn 1/4 jer yg lain semua anies mkn hehe..x kasi can kat dia TQ Very Happy Very Happy Very Happy

miszhanihani wrote:
berry wrote:
miszhanihani wrote:
/me tgh goreng murtabak
adus laponyeeeeee

peghh..pos la skeping dua kat sini.. :wink: :wink:

woooooooooooooooo sedapnyeeeeeeeeeeeeeeee
hahahhahaha
two thumbs up for the murtabak

chichi wrote:
Murtabak tu mmg best..tebal, besar n mengenyangkan..berbaloila ngan harganye
Tp sy lg suka daging as compared tu ayam...
Masa nak goreng tu mmg penuh satu kuali..masa nak terbalikkan pulak sy kena guna 2 sudip...coz berat... Laughing
Baunye plak..nyum2 yummy... Very Happy

Ikan tu plak, sedap gak. Lagi2 kalau mkn ngan nasi panas...xpandang kiri kanan Razz

aisyahjailani wrote:
salam, tq hantar murtabak last week...balik umah ptg tu sya terus goreng... mmg sedapla...fresh lak tuh...tak rs cam frozen food... sya mkn sorg ptg tuh...tak abes pun..byk sgt....masukkan dlm peti..esoknya sya panaskan...rs nya masih sama...mmg sedap....kwn2 yg blom cuba sila la...rugi tau tak

nurkasih wrote:
kak,.
mmg sedap ler...nti dah gji saya amik lagi ekk :mrgreen:

chomelz wrote:
Salam,

ni akak chomelz lagi nih...heheh ada member nak order lagi murtabak nih....aritu nyer order cepat je licin...dia cakap best.
akak pun dah try ...worth buying..walau rega mahal skit...tapi puas.

rileks wrote:
sedappppppppppppppppppppppppppppppppppppp :wink:

ade special occassion nnt sy nak ord lagik

depuzo wrote:
Thanx kak...saya dah makan pekasam n murtabak tu.memang sedap!

chickadees wrote:
Laughing dah goreng 1 keping smlm... sedap.... intinyer banyak... besar lak tuh.. nanti leh order lg... :mrgreen:

Haz07 wrote:
kak Ally..

tQ again tau 4 e delivery ari tuh.. agaknyer sbb xpenah rase so agak bertangguh jgk la
nk merasa ikan pekasam ngan murtabak tuh. tp last weekend uat, mak aih..~ silap2 boley
menjilat siku lah. Laughing mmg worth buying la thou for e murtabak ader sket mahal.. but then biler pk
blk, consider reasonable la price tuh sbb anta smpi depan umah. two thumbs up!!!

eRiKa wrote:


Very Happy Very Happy ..ok..sedappp n isinye tebal kemain lagikk..bapak n suami sukerr sangatt...

nazha_n9 wrote:
salam ally
ok sangat,semlm terus masak 2 keping,2keping lg bawak balik somban,kakak sy yg amik time ally dtg tu ngidam,dapat gk dia mkn.leh makan sampai 8orang tu pun lebey lg,makcik pun ckp murtabak ape yg besar sangat ni..hehe..overall rasa nye sedap dan puas ati,cian kt tokey anto smpai umah.ape2 pun sy beli ye..TQ

rissa_razz wrote:
Wsalam wtb

dah makan dah murtabak tu, memang sedap dan kenyang giler
hari sabtu tu malas masak, makan tu jer...heheh
ade satu lagi stok dlm peti sejuk tu...malas2 makan tu jelah
nampaknya

rosa_canina wrote:
salam..

lps dpt murtabak ptg semlm.. malam tu sy try goreng ..
mmg sedap... lg2 cicah dgn kari ayam.. mmg kenyang mkn dia je.. :mrgreen:

p/s thanx ye susah2 deliver jauh2.. jammed plk tu.. hehe :wink:

flowerjun wrote:
Allieysa..
thanks yer hantar murtabak & pekasam, sampai depan rumah lagi...
lepas dpt smlm, sy terus goreng murtabak.. sedap.. makan berdua, xlarat nk abes, sbb besar.. pagi ni panaskan, wat breakfast... :mrgreen:

Quote :
thanx ally..mmg best btol murtabak tu..x rugi beli..hehe..hubby pon mkn hingga x terkata..murtabak tu pon cepat kenyang gak ye.. x sabar plak nk blk tghari ni, nk goreng ikan perkasam tu, btw, kuantiti minyak nk goreng macam goreng ikan biasa je kn?

bluesky wrote:


Salam -
Sori tak bagitau.
Cepat betul dah datang - terkejut saya!! Very Happy
Anyway mmg sedap murtabak tu.. tapi baru goreng separuh.
Makan cecepat, nanti cepat habis, ehehhe.

Thanks for the fast service dear..
Very Happy

Wannn wrote:


salam ally...mmg sodappp!! ni ha...ayah kak wan nak order 3 bijik murtabak ayam. dia nak bwk balik kg rabu pagi.....

esi3295 wrote:
murtabak tu dah goreng...,memang berbaloi..sedap.Anak2 semua suka.Ikan pekasam pun tak boleh nak komplen la...sedap.Nanti boleh order lagi.

Atie wrote:

hye...tq eh
mmg sedap murtabak tu ;)
ikan pekasam tu pun marvellous
sbbkan tak sabar nk mkn murtabak tu..terus goreng wat dinner mlm tu jgk..ngee Very Happy
yup... goreng yg daging.. nyummiee

eastza wrote:

hi ally..
sori lmbt nk bg testi.. hehehe..
sedapppp n marbelless.. murtabak tu gedabak tul smpi mkn pn kitorg
ulang 2 kali..separuh mkn time bekfes, separuh agi time tghari cket..
mmg sedappp!!
tp pekasam habih kt kite sowg je, hubby x mkn..tp kt kite sowg pn dh abih..
kite nk order lg tau..

dejavu79 wrote:
:dance: Terima Kasih hantar semalam... dpt aje ikan pekasam & murtabak .. balik terus masak..

Perghhh...Ikan pekasam tu mmg TERBAIK !!! sedap !!!!!!! makan dgn masak lemak sayur asin & sambal belacan..perghhh...husband yg tak nak mkn pun terjoin sama makan dgn kiter.. Mmg sedap !!

Murtabak pun TERBAIK !!!! pagi tadi goreng..sedapppp !!.. nanti kiter leh order lagik !! Thanks !!

Back to top Go down
View user profile http://www.ekedai2u.com
mmmmizah
Guest



PostSubject: Teringin gile   Mon Feb 09, 2009 11:44 am

Sy mmg dah lama teringin gile kat MR ni tapi tak tau kat ne nak dpt. Klu kat saujana utama sg buloh leh hantar tak!!!

anorhamizah@yahoo.com

Back to top Go down
LeiLa
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 3681
Age : 44
Location : PJ/Subang Perdana
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: MURTABAK RAJA~yUMM yuMM...sedapnyee   Sat Feb 21, 2009 8:25 pm

mmmmizah wrote:
Sy mmg dah lama teringin gile kat MR ni tapi tak tau kat ne nak dpt. Klu kat saujana utama sg buloh leh hantar tak!!!

anorhamizah@yahoo.com


sejak tuan punya meninggal ni takde ambik stok lagi. TQ

_________________
Pilihan Pengguna Bijak

~Online Shopping~eKedai2u Beauty House~

www.ekedai2u.com ~Rajin2 klik le & vote 4 ranking. TQ
Back to top Go down
View user profile http://www.ekedai2u.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MURTABAK RAJA~yUMM yuMM...sedapnyee   Today at 8:56 am

Back to top Go down
 
MURTABAK RAJA~yUMM yuMM...sedapnyee
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Diggy Raja and Amrita Bhabhi

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Selamat Membeli Belah :: Makanan dan minuman-
Jump to: