Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
tasya
Admin
Admin


Number of posts : 14709
Age : 36
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 1:56 pm

PES KARI IKAN
PES KARI AYAM/ DAGING
PES DALCA
PES KURMA AYAM/ DAGING
PES GULAI KAWAH
PES MASAK LEMAK LENGKUAS IKAN/ UDANG (Nasi berlauk/ Nasi Dagang)
PES MASAK LEMAK CILI PADI UDANG/ IKAN
PES TOM YAM
PES SUP TULANG/ AYAM
PES AYAM GORENG BEREMPAH (Ayam Goreng Nasi Kukus)
PES BIHUN GORENG
PES MEE KARI
PES SATAY
PES LONTONG
PES MEE KARI
PES SAMBAL TUMIS IKAN BILIS
PES SAMBAL UDANG
PES SAMBAL SOTONG
PES AYAM MASAK MERAH
PES IKAN MASAK PEDAS

link: http://www.wanitamelayu.com/forum/showthread.php?t=25052

3 peket RM10 kot... aku pun tak tahu...

1.
2.



sila edit sendiri...

_________________


Last edited by tasya on Tue Aug 25, 2009 2:08 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.dyna80.blogspot.com
rozie_q
Moderator
Moderator


Number of posts : 3592
Age : 41
Registration date : 2008-08-04

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 2:03 pm

1.Rozieq-
i. kerutuk
ii.ayam goreng berempah -2
iii.masak lemak cili api
iv.rendang ayam
v.ayam masak merah
vi.pes kari ikan



2.


Last edited by rozie_q on Tue Aug 25, 2009 2:12 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://cikque.blogspot.com/
rozie_q
Moderator
Moderator


Number of posts : 3592
Age : 41
Registration date : 2008-08-04

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 2:06 pm

camna lah nak edit tasya punya tu..tak reti..

ni dari cik najat..wmdc..

SERITUNJUNG!
(Sedap! Enak! Jimatkan masa!)


CEPAT!!
PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI DARI
11 JULY - 15 AUGUST 2009!!



BELI 6 PERCUMA 1





PACKAGE 1(rm4.00)(sila rujuk kepada gambar diatas - PRODUK YANG TELAH MENEMBUSI PASARAN DALAM DAN LUAR NEGARA)
NASI BERIANI
NASI TOMATO
KUZI
RENDANG
KERUTUK
MEE/ KUEY TEOW GORENG.

PACKAGE 2(rm3.50)(sila rujuk kepada gambar diatas - PRODUK YANG BELUM DINAIK TARAFKAN DAN HANYA DIJUAL DIKAWASAN SETEMPAT)
PES KARI IKAN
PES KARI AYAM/ DAGING
PES DALCA
PES KURMA AYAM/ DAGING
PES GULAI KAWAH
PES MASAK LEMAK LENGKUAS IKAN/ UDANG(Nasi berlauk/ Nasi Dagang)
PES MASAK LEMAK CILI PADI UDANG/ IKAN
PES TOM YAM
PES SUP TULANG/ AYAM
PES SAMBAL TUMIS IKAN BILIS
PES SAMBAL SOTONG
PES SAMBAL TUMIS UDANG
PES AYAM MASAK MERAH
PES IKAN MASAK PEDAS
PES AYAM GORENG BEREMPAH (Ayam Goreng Nasi Kukus)
PES BIHUN GORENG
PES MEE/ KUEY TEOW/BIHUN TOM YAM
PES MEE KARI
PES LONTONG
PES MEE KARI
PES SATAY
PES KUAH KACANG (RM5.00)
SEMUA SEKALI ADA 28 JENIS.



BERMINAT KEPADA MANA-MANA PRODUK KAMI?



SILA RUJUK KEPADA HARGA DIBAWAH:

PACKAGE 1
1 peket = RM4.00


PACKAGE 2 (minimum order 2 peket)
2 peket (100g) = RM7.00

Pes Kuah Satay
RM5.00 satu peket (250g/ 5 org makan).


BELI 6 DAPAT 1
(Pek free boleh dipilih dari package 2 shj)
Back to top Go down
View user profile http://cikque.blogspot.com/
norida
Moderator
Moderator


Number of posts : 30443
Age : 48
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 2:30 pm

NAK ORDER GAK, SEMUA NI...........

rozie_q wrote:
camna lah nak edit tasya punya tu..tak reti..

ni dari cik najat..wmdc..

SERITUNJUNG!
(Sedap! Enak! Jimatkan masa!)


CEPAT!!
PROMOSI PEMBUKAAN KEDAI DARI
11 JULY - 15 AUGUST 2009!!



BELI 6 PERCUMA 1





PACKAGE 1(rm4.00)(sila rujuk kepada gambar diatas - PRODUK YANG TELAH MENEMBUSI PASARAN DALAM DAN LUAR NEGARA)
NASI BERIANI

RENDANG

KERUTUK

PACKAGE 2(rm3.50)(sila rujuk kepada gambar diatas - PRODUK YANG BELUM DINAIK TARAFKAN DAN HANYA DIJUAL DIKAWASAN SETEMPAT)

PES DALCA

PES GULAI KAWAH

PES TOM YAM x2

PES AYAM MASAK MERAH

PES AYAM GORENG BEREMPAH (Ayam Goreng Nasi Kukus) x2

PES MEE KARI

PES MASAK LEMAK CILI PADI UDANG/ IKAN

PES KARI IKAN - FREE

PES LONTONG - FREE




BERMINAT KEPADA MANA-MANA PRODUK KAMI?



SILA RUJUK KEPADA HARGA DIBAWAH:

PACKAGE 1
1 peket = RM4.00


PACKAGE 2 (minimum order 2 peket)
2 peket (100g) = RM7.00



BELI 6 DAPAT 1
(Pek free boleh dipilih dari package 2 shj)
Back to top Go down
View user profile http://ibuputera.blogspot.com/
wanani
Moderator
Moderator


Number of posts : 15875
Age : 35
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 2:35 pm

waaaa.... x buleh mooderate la topik ni... so x leh edit posting tasya
Back to top Go down
View user profile http://ungustic.blogspot.com/
rozie_q
Moderator
Moderator


Number of posts : 3592
Age : 41
Registration date : 2008-08-04

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 2:38 pm

pos logistic mende ah?

tadi pm dia tanya dealer kot2 ada area shah alam ke klang...boleh jimat kos..

ngakk ada....


dia punya offer dah habis..

kita paksa dia offer cecah lantai jugak sebab nak beli banyak...vavava,,, lol!
Back to top Go down
View user profile http://cikque.blogspot.com/
wanani
Moderator
Moderator


Number of posts : 15875
Age : 35
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 2:47 pm

kena ade tarikh tutop order ni Rolling Eyes

kira 1st session laa Razz
Back to top Go down
View user profile http://ungustic.blogspot.com/
norida
Moderator
Moderator


Number of posts : 30443
Age : 48
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 3:01 pm

rozie_q wrote:
pos logistic mende ah?

tadi pm dia tanya dealer kot2 ada area shah alam ke klang...boleh jimat kos..

ngakk ada....


dia punya offer dah habis..

kita paksa dia offer cecah lantai jugak sebab nak beli banyak...vavava,,, lol!

pos logistik, entah rasanya dulu dia kata dia ada perjanjian ngan pos mesia jadi murahlah

laa dah habis ofer

sesiapa PM lerr dia tanya , rega pengedar dan berapa byk kena ambik...............kita tongtong
Back to top Go down
View user profile http://ibuputera.blogspot.com/
rozie_q
Moderator
Moderator


Number of posts : 3592
Age : 41
Registration date : 2008-08-04

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 3:17 pm

tadi dia pm...

ada rupanya agent kat shah alam..

NAMA : ZURINA BT ZAINAL ABEDIN
NO. TEL : 019-3596131
ALAMAT : NO. 40 JLN KELAB GOLF 13/3,
SEKSYEN 13,
40100 SHAH ALAM
Back to top Go down
View user profile http://cikque.blogspot.com/
norida
Moderator
Moderator


Number of posts : 30443
Age : 48
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Tue Aug 25, 2009 8:26 pm

tadi ada PM najat ni pasal rega pengedar

ni jawapannya


salam,

harga agent ialah 30% disc...dan hanya akan diberi kpd yg berminat utk menjadi agent.
Tetapi sekiranya order dr bukan agent hanya akan dpat 20% shj dan order mestilah mencecah 90 peket. sekiranya kurang 90 paket, kami akan kira mngikut harga promosi dijualan gempak...



so ada sesiapa yg berminat jadi pengedar..........kutlah
leh kita tong-tong first pembelian ,
Back to top Go down
View user profile http://ibuputera.blogspot.com/
wanani
Moderator
Moderator


Number of posts : 15875
Age : 35
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Thu Aug 27, 2009 8:28 am

norida wrote:
tadi ada PM najat ni pasal rega pengedar

ni jawapannya


salam,

harga agent ialah 30% disc...dan hanya akan diberi kpd yg berminat utk menjadi agent.
Tetapi sekiranya order dr bukan agent hanya akan dpat 20% shj dan order mestilah mencecah 90 peket. sekiranya kurang 90 paket, kami akan kira mngikut harga promosi dijualan gempak...



so ada sesiapa yg berminat jadi pengedar..........kutlah
leh kita tong-tong first pembelian ,

kalo bukan agent 90peket... kalo agent yg boleh dpt 30% less tu nk kena beli brape?
Back to top Go down
View user profile http://ungustic.blogspot.com/
norida
Moderator
Moderator


Number of posts : 30443
Age : 48
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Mon Aug 31, 2009 9:13 am

wanani wrote:
norida wrote:
tadi ada PM najat ni pasal rega pengedar

ni jawapannya


salam,

harga agent ialah 30% disc...dan hanya akan diberi kpd yg berminat utk menjadi agent.
Tetapi sekiranya order dr bukan agent hanya akan dpat 20% shj dan order mestilah mencecah 90 peket. sekiranya kurang 90 paket, kami akan kira mngikut harga promosi dijualan gempak...



so ada sesiapa yg berminat jadi pengedar..........kutlah
leh kita tong-tong first pembelian ,

kalo bukan agent 90peket... kalo agent yg boleh dpt 30% less tu nk kena beli brape?

tak tahulerr eden...........20% tu kira ok gakkan.....murah sket lagilah dr gempak sales.
sapa yg nak mengorder ni....
Back to top Go down
View user profile http://ibuputera.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..   Today at 8:56 am

Back to top Go down
 
Sapa nak order rempah seri tunjung sila bg nama..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Transfer Ownership in order to change domain name?
» THE GREAT WAR MEDAL COLLECTORS COMPANION
» Lightning McQueen Cake
» Lu ?a?i C?p Nh?t Va? Reup Link Hot - Seri cha?o m??ng tha?nh vin th?? 1000
» I guess the gag order is still in effect

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Lepak :: Dari dapur-
Jump to: