Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 comforter dan selimut cotton

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
eqsweet



Number of posts : 2
Age : 37
Registration date : 2009-09-05

PostSubject: comforter dan selimut cotton   Sat Sep 05, 2009 3:37 pm

hai...saya beru nak berjinak2 berniaga online ni...saja part time dan minat tambah suka2...coz saya suka sangat beli barang melalui tenet ni..so saya pun jadikanlah ia hobi saya juga...berniaga kecil kecilan...
apa kata jom tengok conmforter set dan selimut cotton ni...
terus terang bagitau comforter set ni 60% cotton dan 40%polyester....tak panas..
selimut mmg cantik..
nak tengok lebih lagi jom p http://eqsweetroom.blogspot.com

antaranya....[img][/img]
Back to top Go down
View user profile http://eqsweetroom.blogspot.com
eqsweet



Number of posts : 2
Age : 37
Registration date : 2009-09-05

PostSubject: selimut lak   Sat Sep 05, 2009 3:42 pm

tengok lak selimut ni RM50 termasuk pos tau..selagi stok masih ada









Back to top Go down
View user profile http://eqsweetroom.blogspot.com
crazzycat



Number of posts : 5
Age : 29
Registration date : 2010-03-04

PostSubject: Re: comforter dan selimut cotton   Thu Mar 04, 2010 5:20 pm

very beautiful cotton!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.glittergraphicsnow.com
Sponsored content




PostSubject: Re: comforter dan selimut cotton   Today at 3:14 am

Back to top Go down
 
comforter dan selimut cotton
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Selamat Membeli Belah :: Macam - Macam Ade Di Sini-
Jump to: