Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Estana Gold anti-penuaan terbaik!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
siti2u



Number of posts : 8
Age : 39
Registration date : 2009-11-05

PostSubject: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Thu Nov 05, 2009 3:02 am

Estana Gold semewah namanya, begitulah juga penangannya pada kulit wajah anda!

Dihasilkan daripada gabungan emas tulen 24K (anti-penuaan), bear berry (pencerahan), aloe vera (pelembapan), jojoba (pengelupasan semulajadi), Zinc Oxide (perlindungan UV) dan diperkaya dengan Pro-Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin A, Charmomile dan ekstrak mentimun, Estana Gold pastinya menjanjikan kepuasan luarbisa dalam penjagaan kulit anda.

Rasailah kemewahan dan keberkesanan Estana Gold hari ini. Anda pasti berpuas hati! Layari www.estana.webs.com







Last edited by siti2u on Fri Nov 19, 2010 8:42 pm; edited 5 times in total (Reason for editing : Skincare Berasaskan Emas 24K, Halal, Berkesan)
Back to top Go down
View user profile http://www.estana.webs.com
siti2u



Number of posts : 8
Age : 39
Registration date : 2009-11-05

PostSubject: Re: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Thu Nov 05, 2009 3:13 am

Kalau sesiapa yang selalu bermimpi nak nampak muda macam dulu....., akak ada berita baik untuk semua! Sekarang dah tak perlu mimpi-mimpi lagi. Sebabnya, akak dah jumpa penyelesaian terbaik yang boleh jadikan kita nampak muda mcm dulu!

Tiada siapa yang menduga, dengan hanya menggunakan Estana Gold, masalah kedut, kendur, kusam, jeragat, eyebag, gelap, kasar, kering dan sebagainya boleh diatasi seawal 2 minggu!

Bagaimana? Estana Gold dirumus daripada formulasi Germany bertaraf dunia dan diperkaya dengan gabungan emas tulen 24K. Emas digunakan kerana keberkesanannya menentang proses penuaan dan kerana kelebihannya yang mampu merawat jauh ke dalam kulit. Emas juga membantu meneutralkan toksin yang membawa kepada kesihatan kulit secara optimum. Memandangkan emas cepat diserap jauh ke dalam kulit, emas telah dibuktikan secara klinikal mampu mengurangkan kedut, melembut dan mencerahkan kulit, merangsang perjalanan darah, membantu proses detoksifikasi melalui kelenjar limfa, dan juga mempercepatkan pertumbuhan sel kulit secara total.

Dah ramai kawan-kawan pakai dan hasilnya amat menakjubkan! Anda bila lagi? Kalau ada apa2 pertanyaan, boleh emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com ataupun www.estana.webs.com . Insya'allah, saya akan bantu.


Last edited by siti2u on Fri Nov 19, 2010 8:43 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : Skincare Berasaskan Emas 24K Yang Terhangat Dipasaran!)
Back to top Go down
View user profile http://www.estana.webs.com
siti2u



Number of posts : 8
Age : 39
Registration date : 2009-11-05

PostSubject: ESTANAGOLD...Skincare Gold 24K!   Wed Dec 02, 2009 10:30 am

Salam 1 malaysia

Saya excited sgt nak share kpd semua pasal keberkesanan produk ni. Yang masih belum jumpa produk yang boleh selesaikan masalah kedut, bintik hitam, jeragat, kulit minyak, kering dan kusam.... cubalah Estana Gold ni. Memang saya recommend sangat.

Kalau minat, emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com ataupun sms ke 0162887346 untuk mendapatkan Tawaran Istimewa daripada siti ok. Cepat dapatkan 1 set Estana Gold Skincare Series sekarang!

_________________________________________
www.estana.webs.com


Last edited by siti2u on Fri Nov 19, 2010 8:44 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://www.estana.webs.com
crazzycat



Number of posts : 5
Age : 29
Registration date : 2010-03-04

PostSubject: Re: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Thu Mar 04, 2010 5:31 pm

great thought
Back to top Go down
View user profile http://www.glittergraphicsnow.com
lavania



Number of posts : 9
Age : 36
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2010-04-26

PostSubject: Re: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Wed Jul 21, 2010 10:34 pm

Jadilah RAKANIAGA DAN PENGEDAR LAVANIA SEKARANG!!!

- Terbuka Kepada Semua
- Diskaun Sehingga 50%
- Modal Rendah
- Miliki keuntungan Dan Bonus Yang Menakjubkan
- Bakal Menerima Insentif Yang Lumayan Dan Menarik
- Part Time ataupun Full Time
- Latihan,Alatan Perniagaan Dan Khidmat Nasihat Disediakan Secara Percuma..
- Nama Pengedar Akan Disiarkan Di Website
- Delivery Percuma Di Seluruh Malaysia
- Halal Dan Terhangat Di Pasaran

Tarikh Tamat Promosi Kian Hampir...Jangan Lepaskan Peluang Keemasan Ini...Jika berminat, hubungi kami terus untuk mendapat tawaran yang istimewa!

Maklumat lanjut, layari www.lavania.webs.com







Last edited by lavania on Fri Nov 19, 2010 8:52 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://www.lavania.net
siti2u



Number of posts : 8
Age : 39
Registration date : 2009-11-05

PostSubject: Re: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Fri Nov 19, 2010 8:47 pm

Set penjagaan kulit yang mewah ini mengandungi formulasi anti-kedutan yang mampu melambatkan pembentukan tanda penuaan di samping membersih dan memelihara kulit secara lembut secara semulajadi hanya 2 minggu sahaja. Ia juga diperkaya dengan serbuk emas selembut salju, sepenuhnya diperbuat daripada emas tulen.

Terdiri daripada :
* Pembersih : Estana Gold Clarifying Marvel Gel | e 50ml
* Toner : Estana Gold Hydrating Marvel Toner | e 50ml
* Pelembap : Estana Gold Marvel Cream with SPF30++ | e 18ml
* Scrub : Estana Gold Marvel Facial Scrub | e 18ml
* Set Estana Gold (Pembersih + Toner + Pelembap + Scrub)


SEKARANG ADA OFFER HARI RAYA AIDILADHA:
1 set Estana Gold Skincare + Free Delivery (pos laju)

Dapatkan 1 set estana gold sekarang sementara stok dan promosi masih ada lagi! Hubungi siti sekarang di 0162887346 ataupun emailkan terus ke siti2u.email@yahoo.com

__________________________________
www.estana.webs.com
Back to top Go down
View user profile http://www.estana.webs.com
siti2u



Number of posts : 8
Age : 39
Registration date : 2009-11-05

PostSubject: PROMOSI Estanagold Skincare 24K Gold Series   Thu Mar 29, 2012 1:19 pm

Ingin Memiliki Wajah Cerah, Berseri & Menawan hanya 1-2 Minggu Sahaja? Dapatkan Produk Estana Gold Skincare 24K Gold Series dengan formulasi terbaik daripada 24K Emas + herba2 yg berkualiti tinggi dan terbaik.

Sekarang ni, siti ada buat Promosi Hebat khas untuk anda:
- Trial Estana Gold Skincare : RM150 Sahaja + Free Delivery! ( harga 1 set: RM280)

Jika ada sebarang pertanyaan ataupun untuk pembelian promosi ini, bolehlah call/sms terus kepada siti. Orderlah sekarang sementara STOK masih ada lagi! Info lanjut, bolehlah layari www.estana.webs.com /email ke siti2u.email@yahoo.com ataupun terus sms di 016-2887346

Terima kasih
Back to top Go down
View user profile http://www.estana.webs.com
siti2u



Number of posts : 8
Age : 39
Registration date : 2009-11-05

PostSubject: Re: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Wed Apr 24, 2013 6:11 pm

Dihasilkan daripada gabungan emas tulen 24K (anti-penuaan), bear berry (pencerahan), aloe vera (pelembapan), jojoba (pengelupasan semulajadi), Zinc Oxide (perlindungan UV) dan diperkaya dengan Pro-Vitamin B5, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin A, Charmomile dan ekstrak mentimun, Estana Gold pastinya menjanjikan kepuasan luarbisa dalam penjagaan kulit anda.

Kini ada promosi menanti anda! Untuk info lanjut, boleh layari www.estana.webs.com ataupun terus emailkan ke siti2u.email@yahoo.com
Back to top Go down
View user profile http://www.estana.webs.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Estana Gold anti-penuaan terbaik!   Today at 8:57 am

Back to top Go down
 
Estana Gold anti-penuaan terbaik!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jamaica's Tae Kwon Do team bags 3 gold medals
» Looking for some liquid gold
» MILLION - MAN PROTEST OVER ANTI-ISLAM FILM
» Anti-Tank Mines Stolen fromFreight Train
» Infacare gold soya 2.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Selamat Membeli Belah :: Kesihatan dan kecantikan-
Jump to: