Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
matahir



Number of posts : 1
Age : 28
Registration date : 2011-12-16

PostSubject: Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress   Fri Dec 16, 2011 3:35 am

Aku nk promote sikit satu service mendapatkan alamat dan shipping dari US untuk tujuan beli barang terbaru dari sana.
Kalau yg dah biasa beli barang online dari US tu mesti kadang-kadang frust sebab mostly dorang just provide shipping untuk dalam negara US saja.

So dengan service yg ditawarkan oleh viaddress.com korg boleh dapatkan alamat dari sana untuk diisi dekat form mana-mana website ecommerce dari US.

Cth alamat yg diberikan oleh viaddress


Barang-barang tersebut akan dihantar kepada pihak viaddress di US dan dorg akan hantar barang tu kepada kita melalui Fedex, DHL, atau UPS mengikut pilihan kita.
Barang yang dihantar dikenakan bayaran mengikut berat dan korg boleh kira budget penghantaran menggunakan Shipping Calculator kat website dorg.

Bila brg sampai di Malaysia for sure akan ada duty import mengikut harga untuk brg2 tertentu.Dgn viaddress korg boleh rendahkan declaration value brg2 yg dihantar.Tp make sure bersesuaian la harga tu jgn kasi kantoi.korg boleh baca ni dekat ruang FAQ di website viaddress.

viaddress gak ader sediakan concierge service secara percuma. Dengan service ni dorang akan tlg belikan barang yg korg nak dari mana2 website ecommerce dari US.korg boleh gunakan service ni lepas korg daftar secara percuma di viaddress.com .Service ni berguna bila merchant tu nak credit card dgn billing address dari US.

Korg boleh tgk short preview kat website dorg untuk mendapatkan gambaran mengenai service dorg

Aku promote service ni sebab ni antara termurah yg aku penah guna.Kalau tgk kat website dorg, ader comparison antara service dorg dengan pesaing dorg cam Myus dan Bongous.
Untuk full service comparison korg boleh tgk sendiri kat website dorg.
Back to top Go down
View user profile http://www.onesalefree.com
 
Beli barang dari eBay US dgn alamat USA dari viaddress
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» If anyone bought the NIB Monster Bash on Ebay....
» Ronnie's DORK shirt from Big Brother 11 !! ON EBAY, LOL
» Canadian Scottish MkIII on Ebay
» Trying to Reunite a PPCLI VM with a Memorial Cross !!
» Wanted: MK II Helmets

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Selamat Membeli Belah :: Macam - Macam Ade Di Sini-
Jump to: