Yuran kedai FREE sampai hujung tahun
 
HomePortalGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:39 am

Assalamualaikum..

Selamat datang ke Kedai saya... Laughing
Saya ada menjual kek buah kukus dan Baju Baby..
Sekiranya ada yang menarik minat anda, boleh PM saya.

1. Kek buah kukus <>1.4kg
Kek ini telah dikukus selama 5 jam dan tahan disimpan untuk 30hari.





Harga: RM38.00
Penghantaran utk kawasan Lembah Klang sahaja.
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:41 am

Produk Pengurusan Harta Al-WASITAH

Realiti Kehidupan:

Kita berusaha bersungguh-sungguh siang dan malam untuk emngumpul harta seperti rumah, tanah, wang simpanan di bank dan tabung Haji, wang pelaburan di saham-saham amanah, barang kemas yang berharga, saham syariakt dan sebagainya, bagi kesenangan diri sendiri dan keluarga tercinta. Kita menaruh harapan agar selepas ketiadaan kita kelak, keluarga tercinta dapat ditinggalkan dengan sedikit bekalan harta agar mereka dapat meneruskan kehidupan dengan sempurna walaupun tanpa kita di sisi.

TAHUKAH ANDA, REALITI PROSES PENGURUSAN PUSAKA DI MALAYSIA IALAH…

- ia satu proses yang RUMIT DAN MELECEHKAN sekiranya waris tidak mengetahui secara tepat apa boring dan dokumen yang mesti disediakan serta apa proses yang perlu mereka lalui.
- Waris bertelagah kerana mereka tidak faham SIAPA YANG SEBENARNYA BERHAK ke atas harta pusaka anda dan BERAPA BAHAGIAN HAK mereka.
- Waris perlu menanggung KOS YANG MAHAL SEHINGGA 4% dari nilai harta pusaka sekiranya mereka tidak mengetahui proses pengurusan pusaka yang tepat.

Oleh itu

LANGGANILAH – Produk Pengurusan Pusaka Al-Wasitah

Kelebihannya:-
- Ia merupakan perkhidmatan bersifat Syariah yang berteraskan KONSEP SIGHAH (IJAB & KABUL) yang pertama di dalam industri perancangan harta secara Syariah di Malaysia.
- Pelanggan memperoleh DOKUMEN WASIAT DAN DOKUMEN PERLANTIKAN WASI SECARA PERCUMA.
- Sekiranya pelanggan meninggal dunia di dalam tempuh sah, kos proses pengurusan harta pusaka akan DITANGGUNG oleh Wasiyah Shoppe mengikut tahap maksima tanggungan.
- Wakil WS akan memberikan PERKHIDMATAN PERIBADI (PERSONALIZED SERVICE) dengan mengunjungi waris di rumah atau di mana sahaja untuk menasihatkan waris mengenai proses pengurusan pusaka yang akan mereka lalui.
- Pembacaan dokumen kepasa waris simati secara PERCUMA.

Pakej yg ditawarkan

Al-Wasitah Gangsa
Pendaftaran = RM300.00
Yuran tahunan = RM150.00
Tahap maksima tanggunan = RM6,000.00
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:42 am








Jaket baby size:new born and 3mths. Harga: RM19.00
Baby Club of C&A. Kainnya sungguh lembut.. sesuai pakai kan baby kalau selalu keluar malam, gi genting ker.. Laughing
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:43 am

Buku A-Z Sulaman Manik



Tajuk :A-Z Sulaman Manik
Pengarang : Sue Gardner
Penerbit : Utusan Pub. 2007
Mukasurat : 125 halaman
Harga : RM38.00
Postage : RM7.00

Buku ini adalah buku pertama dari siri terkenal A-Z Country Bumpkin yang dicetak di Malaysia dalam versi bahasa Melayu.
Ceriakan sulaman anda! Buku yg mudah digunakan ini mengandungi panduan bergambar pelbagai jenis sulaman manik dan lebih 30 projek sulaman manik yang sangat cantik.

Untuk melihat gambar gambar didalam buku ini, saya sertakan link dari country bumpkin
http://www.countrybumpkin.com.au/community/flashbooks/bead/bead.htm


Sila pm saya jika anda berminat.. :)


Last edited by aziiemy on Fri Aug 01, 2008 10:12 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
yana3105
Moderator
Moderator


Number of posts : 5289
Age : 38
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:46 am

wahhh kak zie dah bukak kedai dahh..

selamat maju jaya Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://cdyana2001-cooking.blogspot.com
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:47 am

yana - marilah kita berkedai.. lol!
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
zurita
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 30458
Age : 45
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 10:57 am

bravo azii....bravo!!! Laughing
Back to top Go down
View user profile
LeiLa
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 3681
Age : 44
Location : PJ/Subang Perdana
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 11:23 am

kedai belaka....geng DRA......tambah meriah...semer ada nanti
Back to top Go down
View user profile http://www.ekedai2u.com
umizahirah
Moderator
Moderator


Number of posts : 21659
Age : 37
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 11:51 am

kak azie bj bb tu takde besor lagi ke hat 6bulan ke Laughing
sbb mcm nak beli
nak suh si cinta pakai kat TASKA
kat tpt dia sejuk
Laughing
Back to top Go down
View user profile http://nurzahirah08.blogspot.com
setia
Moderator
Moderator


Number of posts : 9082
Age : 50
Location : Klang
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 12:14 pm

wahhh best ler azie dah ada kedai sini...cam sedap jer kek buah tu....
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
u-jin
Moderator
Moderator


Number of posts : 12810
Age : 42
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 1:08 pm

AZIE.. AKU NAK BELI BUKU MANIK TU...HEHE... Laughing CAM MINAT PLAK...
Back to top Go down
View user profile http://www.cumeen.blogspot.com
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 1:27 pm

aen - tak de lah.. aku tak gi ambik dah stok baju budak budak ni.. tengah malas..

mas - nanti aku bawak gi gedering.. ko boleh tengok tengok yea..
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
zurita
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 30458
Age : 45
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 1:47 pm

aziiemy wrote:
aen - tak de lah.. aku tak gi ambik dah stok baju budak budak ni.. tengah malas..

mas - nanti aku bawak gi gedering.. ko boleh tengok tengok yea..
a'h, azii...bwk le. akak pun cam minat gak nih.hihihi Laughing
Back to top Go down
View user profile
LeiLa
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 3681
Age : 44
Location : PJ/Subang Perdana
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 2:24 pm

baju budak aje...baju dewasa takde le geder2 nanti??
Back to top Go down
View user profile http://www.ekedai2u.com
setia
Moderator
Moderator


Number of posts : 9082
Age : 50
Location : Klang
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Fri Jul 25, 2008 3:13 pm

LeiLa wrote:
baju budak aje...baju dewasa takde le geder2 nanti??

beli ler baju budak ni untuk anak2 ko hahahhaa
Back to top Go down
View user profile http://www.khamsehar.blogspot.com
saveme_zero
Ahli suam2 kuku
Ahli suam2 kuku


Number of posts : 83
Age : 37
Location : kEy eLL
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Sat Jul 26, 2008 11:43 am

baju bb xde ker??
Back to top Go down
View user profile
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Mon Jul 28, 2008 11:15 am

baju dewasa soh kak puteri bawak ler..:)
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
puteri5
Moderator
Moderator


Number of posts : 14207
Age : 48
Registration date : 2008-07-28

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Tue Jul 29, 2008 8:36 pm

aku ni jrg masuk kedai azie....ronda2 jap flower
Back to top Go down
View user profile
umizahirah
Moderator
Moderator


Number of posts : 21659
Age : 37
Location : Shah Alam
Registration date : 2008-07-24

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Mon Aug 11, 2008 1:21 pm

bila nak tambah brg ni lol!
Back to top Go down
View user profile http://nurzahirah08.blogspot.com
aziiemy
Peniaga
Peniaga


Number of posts : 4636
Age : 41
Registration date : 2008-07-25

PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Tue Aug 12, 2008 8:27 am

aen - ko nak barang apa? barang lain malas lah aku nak tepek gambo..

lain-lain ada:-
1- baja spray 1 litre
2- pad susen
3- minyak hitam, 2T, 4T

lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://ilaily.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik   Today at 8:53 am

Back to top Go down
 
Kek Buah, Al-Wasitah&Baju Baby+Buku A-Z Sulaman Manik
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» My baby girl needs millk...
» Travelling to Miami area- Need milk for my baby while there
» Baby taglet blanky
» The birth of my miracle baby, Dylan Elijah
» lee ryan of ex boyband blue accused by his baby mama of assault

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Beli online :: Selamat Membeli Belah :: Macam - Macam Ade Di Sini-
Jump to: